Metro Photo Challenge 2009

ENG  A place in the Dutch finals of the Global Photo Challenge!
The Global Photo Challenge is held every year in 100 cities, on four continents where Metro is published. This was the third edition. There were a total of 3 themes: "People", "Places" and "Climate Change". My entry was "Climate change". In addition to the workshop, we had won a canvas of the picture. Not the first prize, but fantastic to be part of it! You can also view the online gallery which contains photos of participants from other countries.

NL  Een Nederlandse finaleplaats in de Global Metro Photo Challenge! 
De Global Metro Photo Challenge wordt elk jaar gehouden in 100 steden over 4 continenten waar Metro gepubliceerd wordt. Dit was de derde editie. Er waren in totaal 3 thema's: ‘Mensen’, ‘Plaatsen’ en ‘Klimaatverandering’. Mijn inzending had het laatste thema, klimaatverandering. Naast de workshop die we gewonnen hadden kregen we de foto mee op canvas. Niet de hoofdprijs, maar dit was ook al te gek! Je kunt in de online galerij ook alle foto's bekijken van deelnemers uit andere landen.