Still moving...

Still Moving

Beurstraverse Rotterdam

ENG  A photo contest I have participated in, particularly drew my attention. It allowed you to have the chance to see photographs exhibited for a month in the centre of Rotterdam. The theme of this exciting photo contest was 'Still Moving'. Below is my edited entry of jumping children on dunes at Ameland. They seem to stand still in the air, but are actually in full motion. To my delight and surprise, I was one of the people nominated for the prize, so thrilled to have an outdoor exhibition place. Feel very lucky!

NL  Een fotowedstrijd waaraan ik heb meegedaan omdat deze in het bijzonder mijn aandacht trok. Je kon kans maken om je foto een maand geëxposeerd te zien in hartje Rotterdam! Het thema van de fotowedstrijd was 'Still Moving'. Hieronder mijn montage van springende kinderen van duinen bij Ameland. Ze lijken te stil in de lucht te hangen, maar zijn eigenlijk in beweging. Still moving dus. :-) Tot mijn blijdschap was ik één van de mensen die genomineerd was voor de hoofdprijs, dus verzekerd van een openlucht expositieplek! Leuk, je foto zo te zien hangen! 

Hier vind je de andere genomineerden en de winnaar van de hoofdprijs.