Decorate the bull / Versier de stier!

ENG  On the occasion of the fiftieth anniversary of the 'El Toro Osborne' sherry house, in many countries, they launched a contest in which you can win nice prizes. 'Decorate the Bull' was the theme of the contest. The most creative entries would be auctioned for the Children's Cancer Foundation called Kika. This allowed me to create beautiful things and for a really good cause. I participated and was awarded one of the prizes, a five-day trip to Madrid. The award was presented by, among others, Peter of Veggel (Regional Director Benelux Osborne) at the Spanish Embassy in The Hague.

NL  Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van El Toro heeft sherryhuis Osborne in vele landen een wedstrijd uitgeschreven waarin fraaie prijzen te winnen waren. 'Versier de stier', was het motto van de wedstrijd. De meest creatieve inzendingen werden geveild ten bate van KiKa, de stichting Kinderen Kankervrij. Én mooie dingen maken, én voor een goed doel! Ik heb meegedaan en mocht één van de hoofdprijzen in ontvangst nemen, een vijfdaagse trip naar Madrid! De prijs werd uitgereikt door o.a. Peter van Veggel (Regional Director Osborne Benelux) op de Spaanse ambassade in Den haag.

Toro Alegre