Workshop Instagram & Content Creatie door @claireonline

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Voor iedereen die alles wil weten over Instagram of juist op zoek is naar middelen en skills om creatievere content te maken. Wanneer Instagram gewoon je hobby is, of wanneer je Instagram op een professionele manier wilt gebruiken, in deze workshop vertel ik over hoe je Instagram op een veelzijdige en succesvolle manier kunt gebruiken. Voor iedereen die een eigen stijl wil ontwikkelen en meer te weten wil komen over de vele mogelijkheden die er op het gebied van Instagram en content creatie zijn. Deze workshop is ook prima geschikt voor organisaties en kleine groepen!

 

Wat kun je verwachten van deze workshop?

De workshop wordt gehouden in kleine groepen van maximaal 6 personen om zo iedereen de nodige persoonlijke en kwalitatieve aandacht te kunnen geven. De workshop begint met een theorieles vanuit mijn ervaringen als Instagrammer en voorbeelden van content creatie uit de praktijk. Ook wordt er een informatieve en vooral inspirerende content sessie gehouden waarbij een praktijkopdracht moet worden uitgevoerd. Daarbij zal ik tips & tricks geven om de eerder gegeven theorie in praktijk te kunnen brengen. Na de contentsessie zullen we de opdracht van alle deelnemers reviewen. Ook wordt er een ‘techtalk’ gehouden waarbij ik vertel over creatieve apps, handige instagram tools en de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van contentcreatie.

Een gedetailleerd programma wordt na de bevestiging van de workshopaanvraag verzonden.
 

Wat leer je in deze workshop?

Je zult ontdekken hoe Instagram werkt, welke content je kunt maken en/of verbeteren, vind daarbij je unieke, eigen stijl en je krijgt inzicht in hoe je zonder al te veel moeite, boeiende en inspirerende content voor instagram kunt maken. Je keert terug naar huis waarbij je kunt terugkijken op een leuke en gezellige dag, je hebt nieuwe vrienden leren kennen en bent geïnspireerd geraakt om met jouw verscheidenheid aan creatieve vaardigheden ook de content van je dromen te gaan maken.  

Praktische informatie

Prijs: € 120,- p/p (incl. btw)   
Duur: ong. 4 uur
LocatieVerschillende locaties in Nederland
Inclusief: Koffie/thee
Meebrengen: Camera of smartphone, volle batterijen,
lege geheugenkaartjes en -wanneer mogelijk- een statief of selfiestick.

Voorwaarden annulering workshop:
• bij onvoorziene omstandigheden (je krijgt een melding max. 2 dagen van tevoren): de workhop wordt verplaatst of 100% restitutie
• Annulering binnen 2 weken: 80% restitutie
• Annulering binnen 1 week: 50% restitutie
• Annuleren binnen 1 dag: geen restitutie
(uitgebreide voorwaarden worden verzonden bij reservering)


 

 

deze workshop start binnenkort!