Workshop met Instagram Influencers door @claireonline

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Voor iedereen die graag meer zou willen leren over het inzetten van, en werken met influencers voor storytelling op Instagram. Geschikt voor ondernemers, organisaties, merken en bedrijven.

 

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Ik laat zien hoe ik mijn eigen visuele stijl heb ontwikkeld en hoe ik daarbij een Instagram influencer werd. Ik zal mijn ervaringen met merken en cliënten onder de aandacht brengen en zal je tips geven over het gebruik van outsourcing op de influencer markt. Ik zal je de do’s & dont’s vertellen en de manieren uitleggen hoe je de eerste stappen kunt maken naar goede content en daarbij ook de juiste influencers te vinden om zo jouw verhaal op de meest succesvolle en effectieve manier te vertellen.

 

Wat leer je van deze workshop?

Ik leer je over de mogelijkheden en het belang van het werken met influencers, en hoe je deze succesvol in kunt zetten voor jouw merk. Ik laat je mijn kant van het verhaal zien, zal ideeën aanreiken en je voorzien van inspiratie en motivatie om een nieuw soort content te creëren. Ook kom je erachter wat de kracht en waarde van de content van influencers is, en hoe je daardoor zichtbaar(der) wordt op Instagram. 

PraKtische informatie

Prijs individueel: € 120,- p/p (incl. btw)   
Corporate prijs: in overleg. 
Duur: 1,5 -2 uur
Locatie: Op aanvraag.
Inclusief: Koffie / thee

Voorwaarden annulering workshop:
• Annulering binnen 2 weken: 80% restitutie
• Annulering binnen 1 week: 50% restitutie
• Annuleren binnen 1 dag: geen restitutie
(uitgebreide voorwaarden worden verzonden bij reservering) 

deze workshop start binnenkort!