1-op-1 coaching strippenkaart

001_005_1-op-1-coaching.jpg
001_005_1-op-1-coaching.jpg

1-op-1 coaching strippenkaart

from 180.00

Heb je mijn hulp op het gebied van beeld nodig? Wil jij meer te weten komen over instagram? Wil je graag met influencers werken of instameets organiseren? Of eindelijk die beeldbank inrichten? Dan raad ik je zeker aan mijn expertise in te huren middels een ‘strippenkaart’ systeem. Ik zal je dan persoonlijk begeleiden en adviseren middels 1-op-1 coaching. Kies voor 1, 3, 5 of 8 uur en laat je adviseren wanneer jou het uitkomt! Deze strippenkaart biedt een flexibele inzet voor al je fotografie- en beeld vraagstukken. Handig, als je net even wat extra capaciteit nodig hebt op het moment en in de omvang die bij jouw past.

Vanuit mijn ervaring als fotograaf, content creator en grafisch vormgever, kan ik je adviseren over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van fotografie, beeld, content en social media.


Door betaling van de strippenkaart ga je tevens akkoord met onderstaande voorwaarden, daarom verzoek ik je deze eerst goed door te nemen! Bekijk hier de Big Picture Strippenkaart voorwaarden 2019.

Strippenkaart:
Quantity:
Add To Cart

VOOR WIE IS DEZE 1-OP-1 COACHING BEDOELD?

Voor zz'p’ers, influencers, fotografen, kleine bedrijven en organisaties, maar ook particulieren die begeiding en advies wensen op het gebied van imaging & design in de breedste zin van het woord. Ik kan je onder andere adviseren en begeleiden bij de volgende werkzaamheden:

fotografie inrichten beeldbank fotobewerking fotowedstrijden jurering stockfotografie Instagram management content strategie content creatie content planning social media Visual storytelling Personal & corporate branding presentaties briefings opstellen Influencer marketing organiseren Instameets of fotografie events online beeldcampagnes grafische vormgeving & dtp.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DEZE COACHING?

Na inschrijving neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw specifieke wensen door te nemen. Ook de werkwijze wordt hierbij besproken, en wanneer nodig en / of gewenst maken we meteen een planning. We bepalen samen wanneer en hoe je het liefst gebruik wilt maken van de ingekochte uren en kijken daarbij welke diensten voor jou van toepassing zullen zijn. Aan de hand daarvan maken we jouw ideale plan.

 

WAT KUN JE LEREN VAN DEZE COACHING?

Ik zal je niet alleen begeleiden, maar ook insprireren en je helpen de juiste keuzes te maken. Ik zal je de tips en trucs leren die ik dagelijks toepas. Daarnaast kun je gebruik maken van mijn grote netwerk aan fotografen, vormgevers en influencers, waarvan je nog langere tijd profijt van zult hebben. Met mijn jarenlange ervaring aan bureauzijde kan ik je tevens alle tips en trucs meegeven om je ‘out of the box’ te leren denken over bepaalde thema’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke social media campagnes of beeldconcepten voor jouw merk en haal het allerbeste uit jezelf.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Opties strippenkaart:
1 uur € 180,- (incl. btw) 
4 uur € 450,- (incl. btw)  
8 uur € 850,- (incl. btw)
16 uur € 1500,- (incl. btw)

Waar?
• je stelt me je vraag eenvoudig via e-mail, via skype of telefonisch.
• Op locatie In Rotterdam, of op afspraak binnen Nederland (excl. reistkosten vanaf Rotterdam €0,50 p/km)

Voordelen:
• Geen administratieve rompslomp,
Flexibel inzetbaar
• Bundel kleine opdrachten in 1 factuur.
• Geen budgetoverschrijding
• De perfecte match tussen vraag en aanbod
• Uren inzetten wanneer het jou uitkomt

Voorwaarden strippenkaart
• Strippenkaart is 1 jaar geldig na aankoop
• Niet overdraagbaar
• Niet inwisselbaar tegen geld
(klik hier voor de complete voorwaarden.)