1-daagse spoedcursus fotografie (1-op-1)

clairedroppert-1-daagse spoedcursus.png
clairedroppert-1-daagse spoedcursus.png

1-daagse spoedcursus fotografie (1-op-1)

850.00

Een nieuwe mogelijkheid om alles te leren over fotografie is de 1-daagse spoedcursus! In 1 dag leer ik je dan alles over fotografie middels mijn 1-op-1 coaching. Vooraf geef je door wat de knelpunten zijn of fotografisch gebied en wat je verwacht te leren. Ik maak dan een plan om stap voor stap door te nemen hoe je deze fotografische dilemma's kunt oplossen en zodoende je fotografie kunt verbeteren. Je kunt deze cursus ook boeken wanneer je wilt leren werken met Lightroom of Photoshop.

Of wil jij juist de maximale mogelijkheden uit je (nieuwe) camera halen? Met een creatief oog leren kijken? Dan is deze 1 daagse spoedcursus zeker iets voor jou! Vanuit mijn ervaring als Instagram influencer, image designer en commercieel fotograaf, leer ik je alle trucs en mogelijkheden in de fotografie. Deze spoedcursus wordt vooraf overlegd en speciaal gevormd naar jouw specifieke wensen, waarin ik zorg voor persoonlijke begeleiding, nazorg en een enorme dosis inspiratie! Lijkt dit je wat? Schrijf je dan hieronder in , ik kijk naar je uit!

Data en locatie op aanvraag. Ik neem contact met je op na de aanvraag en betaling om een afspraak in te plannen en je wensen en verzoeken door te nemen. Door betaling van de workshop ga je tevens akkoord met onderstaande voorwaarden, daarom verzoek ik je deze eerst goed door te nemen! Bekijk hier de Big Picture Workshops voorwaarden 2019.

Quantity:
Add To Cart

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Voor iedereen die snel mooie foto’s wil leren maken tijdens een inspirerende cursus. Of je nu een hobby- of professioneel fotograaf bent, of gewoon mooie plaatjes wilt schieten voor je nieuwe vakantie of instagram account, of waneer je van je hobby nu écht je beroep wilt maken. Ik kijk naar jouw persoonlijke capaciteiten en help jou om het beste uit jezelf en je camera te halen!


WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE WORKSHOP?

De workshop wordt individueel gehouden op een locatie naar afspraak. Middels een kennismakingsgesprek kijken we wat het beste aansluit op jouw wensen en verzoeken. Tevens nemen we het theoriegedeelte samen van tevoren door, om te kijken waar jouw behoefte ligt. Tijdens de spoedcursus zal ik eerst de basis van fotografie met je doornemen, maar mocht je dit al onder de knie hebben, zal ik je tevens veel tips & tricks geven om met een creatiever oog te leren kijken. Ook bespreken we alle fotografie tools en laat ik je zien hoe je alles op een slimme manier in de praktijk toe kunt passen met jouw eigen camera of smartphone. Na een heerlijke lunch vervolgen we de cursus in de praktijk om vervolgens na te praten met koffie en/of thee, waarbij ik je alles zal uitleggen over het werken met, bewerken en delen van je foto’s. Uiteraard is er de gehele dag voldoende ruimte voor vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Thuis kun je terugkijken naar een inspirerende dag met een enorme berg kennis over fotografie en vooral met een berg motivatie om meteen toe te passen wat je hebt geleerd. Met mijn online nazorg blijven er geen vragen meer liggen en geef ik die extra push wanneer nodig.

WAT LEER JE TIJDENS DEZE WORKSHOP?

Je zult ontdekken hoe je mooi kunt fotograferen op locatie. Je leert anders kijken, maar ook wat de creatieve mogelijkheden van jouw smartphone of camera zijn en hoe je die het beste kunt gebruiken. Maar ook krijg je van mij nieuwe inzichten, gebaseerd op jouw capaciteiten en leer je wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beeld.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Prijs: € 850,- (incl. btw)   
Duur: 1 dag (8 uur)
Data & locatie: op aanvraag

Meebrengen bij fotografie op locatie:
Camera of smartphone, volle batterijen, lege geheugenkaartjes en wanneer mogelijk een statief. Comfortabele kleding en goede wandelschoenen.

Inbegrepen:
Gebruik van tools / accessoires ter plekke
Lunch / drankjes / snacks voor onderweg
Documentatie / naslagwerk
Nazorg en begeleiding

Voorwaarden annulering workshop:
• Annulering binnen 2 weken: 80% restitutie
• Annulering binnen 1 week: 50% restitutie
• Annuleren binnen 1 dag: geen restitutie
(uitgebreide voorwaarden vind je hier)