Workshop Creatief Fotograferen

Creatief Fotograferen_workshop_clairedroppert.png
11.png
13.png
15.png
Creatief Fotograferen_workshop_clairedroppert.png
11.png
13.png
15.png

Workshop Creatief Fotograferen

90.00

Heb je niet veel tijd maar wil je wel graag naar buiten en meer leren over fotografie? Kom dan met me mee op een foto wandeling op verschillende toplocaties! Tijdens deze 2,5 tot 3 uur durende wandeling zal ik je inspireren en geef ik je persoonlijke tips & tricks over hoe je op een creatieve manier kunt fotograferen. Je leert op een andere manier kijken, en kunt dit meteen toepassen op een inspirerende locatie. Ook leer je nieuwe mensen kennen en ga je weer naar huis met een goed gevoel en een geheugenkaart vol creatieve foto's! 

Een uitgebreid programma overzicht wordt verzonden na betaling. Door betaling van de workshop ga je tevens akkoord met onderstaande voorwaarden, daarom verzoek ik je deze eerst goed door te nemen! Bekijk hier de Big Picture voorwaarden 2019.

Locatie:
Datum:
Quantity:
Add To Cart

LOCATIES EN DATA: (andere locaties op aanvraag mogelijk)

Creatief Fotograferen_kralingseplas_workshop_clairedroppert.png

21 september 2019 - 18.00 uur

Creatief Fotograferen_rotterdam_workshop_clairedroppert.png

30 september 2019 - 17.30 uur


VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Voor iedereen die creatieve foto’s wil leren maken tijdens een inspirerende wandeling. Of je nu een hobby- of professioneel fotograaf bent, of gewoon mooie plaatjes wilt schieten voor je nieuwe fotoalbum. Tijdens deze wandeling gaat het om de creativiteit en hoe je jouw ervaringen op een creatieve manier kunt vastleggen. Maar ook wanneer je meer te weten wil komen over de verhouding van sluitertijd / diafragma en iso. Deze workshop is ook prima geschikt voor organisaties en groepen!


WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE WORKSHOP?

De workshop wordt gehouden in groepen van maximaal 10 personen om zo iedereen de nodige aandacht te kunnen geven. De wandeling begint op een afgesproken plek en zal dus gehouden worden op verschillende locaties in Nederland, houdt daarom deze pagina daarom goed in de gaten. Tijdens de workshop zal ik veel tips & tricks geven om direct in de praktijk toe te passen met jouw eigen camera of smartphone. Na de wandeling praten we nog even na met koffie en/of thee, waarbij er uiteraard nog voldoende ruimte zal zijn voor vragen. Thuis kun je terugkijken naar een inspirerende middag met verrassend mooie foto's die je tijdens de workshop hebt gemaakt.  


WAT LEER JE TIJDENS DEZE WORKSHOP?

Je zult ontdekken hoe je mooi kunt fotograferen op locatie. Je leert anders kijken, maar ook wat de creatieve mogelijkheden van jouw smartphone of camera zijn en hoe je die het beste kunt gebruiken. Je leert nieuwe foto vrienden kennen en met mijn tips en tricks zul je geïnspireerd raken van alle onderwerpen om je heen, zodat je deze ervaringen mee kunt nemen bij een volgende keer. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Prijs: € 90,- p/p (incl. btw)   
Duur: ong. 2,5 - 3 uur
Locatie: Verschillende locaties in Nederland
Inclusief: Koffie/thee
Meebrengen: Camera of smartphone, volle batterijen, lege geheugenkaartjes en wanneer mogelijk een statief. 
Comfortabele kleding en goede wandelschoenen.
 

Voorwaarden annulering workshop:
• bij extreem weer (je krijgt een melding 2 dagen van tevoren): de workhop wordt verplaatst of 100% restitutie
• Annulering binnen 2 weken: 80% restitutie
• Annulering binnen 1 week: 50% restitutie
• Annuleren binnen 1 dag: geen restitutie
(uitgebreide voorwaarden vind je hier)