workshop_smartphone_fotografie Claireonline

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Voor iedereen die alles wil weten over fotograferen met je smartphone en op zoek is naar middelen & skills om creatievere content te maken. Wanneer fotografie gewoon je hobby is, of wanneer je jouw beelden op een professionele manier wilt gebruiken, in deze workshop vertel ik over hoe je jouw smartphone een veelzijdige en succesvolle manier kunt gebruiken. Voor iedereen die meer te weten wil komen over de vele mogelijkheden die er op het gebied van smartphone fotografie en content creatie zijn. Deze workshop is ook prima geschikt voor organisaties en kleine groepen!

 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DEZE WORKSHOP?

De workshop wordt gehouden in kleine groepen van maximaal 10 personen om zo iedereen de nodige persoonlijke en kwalitatieve aandacht te kunnen geven. De wandeling begint op een afgesproken plek en zal dus gehouden worden op verschillende locaties in Nederland, houdt daarom deze pagina daarom goed in de gaten. Tijdens de workshop zal ik veel tips & tricks geven om direct in de praktijk toe te passen met jouw smartphone. Na de wandeling praten we nog even na met koffie en/of thee, waarbij er uiteraard nog voldoende ruimte zal zijn voor vragen. Je kunt terugkijken op een gezellige middag waarbij je een enorma aantal tips meekrijgt om voortaan toe te kunnen passen. Creativiteit staat hierbij centraal! Een gedetailleerd programma wordt na de bevestiging van de workshopaanvraag verzonden.
 

WAT LEER JE IN DEZE WORKSHOP?

Je zult ontdekken hoe jouw smartphonecamera werkt, welke foto’s je ermee kunt maken en/of verbeteren, vind daarbij je unieke, eigen stijl en je krijgt inzicht in hoe je zonder al te veel moeite, boeiende en inspirerende content voor jezelf en social media kunt maken. Je keert terug naar huis waarbij je kunt terugkijken op een leuke en gezellige dag, je hebt nieuwe vrienden leren kennen en bent geïnspireerd geraakt om met jouw nieuw geleerde creatieve vaardigheden ook de content van je dromen te gaan maken.  

Praktische informatie

Prijs: € 70,- p/p (incl. btw)   
Duur: ong. 2 uur
Locatie: Verschillende locaties in Nederland
Inclusief: Koffie/thee
Meebrengen: Camera of smartphone, volle batterijen,
lege geheugenkaartjes en -bij voorkeur- een statief of selfiestick.
 

Voorwaarden annulering workshop:
• bij extreem weer (je krijgt een melding 2 dagen van tevoren): de workhop wordt verplaatst of 100% restitutie
• Annulering binnen 2 weken: 80% restitutie
• Annulering binnen 1 week: 50% restitutie
• Annuleren binnen 1 dag: geen restitutie
(uitgebreide voorwaarden worden verzonden bij reservering)

  

Kies hier jouw locatie: (andere locatie aanvraag ook mogelijk)

Data en tijden:

11 november 2018 - 11.00 uur (over)

25 november 2018 - 10.00 uur (over)

Data en tijden:

2 december 2018 - 10.00 uur (over)