Workshop Smartphone Fotografie

Smartphone_fotografie_workshop_clairedroppert.png
3.png
5.png
9.png
Smartphone_fotografie_workshop_clairedroppert.png
3.png
5.png
9.png

Workshop Smartphone Fotografie

90.00

Wil jij alles weten over fotograferen met een smartphone? Dan is deze workshop iets voor jou. Tijdens een wandeling wil ik je inspireren en laat ik je zien hoe je de nieuwste technieken gebruikt, waardoor je zoveel mogelijk uit je smartphone kunt halen. Ook vertel ik je over de mogelijkheden van editen op je smartphone en laat ik je zien met welke creatieve apps je je foto’s tot een hoger niveau kunt tillen. We proberen meteen uit wat je geleerd hebt en ook geef ik je relevante tips en trucs mee voor toekomstige shoots.

Een uitgebreid programma overzicht wordt verzonden na betaling. Door betaling van de workshop ga je tevens akkoord met onderstaande voorwaarden, daarom verzoek ik je deze eerst goed door te nemen! Bekijk hier de Big Picture Workshops voorwaarden 2019.

Locatie:
Datum:
Quantity:
Add To Cart

LOCATIES EN DATA: (andere locaties op aanvraag mogelijk)

Smartphone_fotografie_kralingseplas_workshop_clairedroppert.png

3 oktober 2019 - 17.30 uur

Smartphone_fotografie_rdam-workshop_clairedroppert1.png

1 oktober 2019 - 17.30 uur


VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

Voor iedereen die alles wil weten over fotograferen met je smartphone en op zoek is naar middelen & skills om creatievere content te maken. Wanneer fotografie gewoon je hobby is, of wanneer je jouw beelden op een professionele manier wilt gebruiken, in deze workshop vertel ik over hoe je jouw smartphone een veelzijdige en succesvolle manier kunt gebruiken. Voor iedereen die meer te weten wil komen over de vele mogelijkheden die er op het gebied van smartphone fotografie en content creatie zijn. Deze workshop is ook prima geschikt voor organisaties en kleine groepen!


WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DEZE WORKSHOP?

De workshop wordt gehouden in kleine groepen van maximaal 10 personen om zo iedereen de nodige persoonlijke en kwalitatieve aandacht te kunnen geven. De wandeling begint op een afgesproken plek en zal dus gehouden worden op verschillende locaties in Nederland, houdt daarom deze pagina daarom goed in de gaten. Tijdens de workshop zal ik veel tips & tricks geven om direct in de praktijk toe te passen met jouw smartphone. Na de wandeling praten we nog even na met koffie en/of thee, waarbij er uiteraard nog voldoende ruimte zal zijn voor vragen. Je kunt terugkijken op een gezellige middag waarbij je een enorma aantal tips meekrijgt om voortaan toe te kunnen passen. Creativiteit staat hierbij centraal! Een gedetailleerd programma wordt na de bevestiging van de workshopaanvraag verzonden.

WAT LEER JE IN DEZE WORKSHOP?

Je zult ontdekken hoe jouw smartphonecamera werkt, welke foto’s je ermee kunt maken en/of verbeteren, vind daarbij je unieke, eigen stijl en je krijgt inzicht in hoe je zonder al te veel moeite, boeiende en inspirerende content voor jezelf en social media kunt maken. Je keert terug naar huis waarbij je kunt terugkijken op een leuke en gezellige dag, je hebt nieuwe vrienden leren kennen en bent geïnspireerd geraakt om met jouw nieuw geleerde creatieve vaardigheden ook de content van je dromen te gaan maken.  

PRAKTISCHE INFORMATIE

Prijs: € 90,- p/p (incl. btw)   
Duur: ong. 2,5 - 3 uur
Locatie: Verschillende locaties in Nederland
Inclusief: Koffie/thee
Meebrengen: Camera of smartphone, volle batterijen, lege geheugenkaartjes en -bij voorkeur- een statief of selfiestick.

Voorwaarden annulering workshop:
• bij extreem weer (je krijgt een melding 2 dagen van tevoren): de workshop wordt verplaatst of 100% restitutie
• Annulering binnen 2 weken: 80% restitutie
• Annulering binnen 1 week: 50% restitutie
• Annuleren binnen 1 dag: geen restitutie
(uitgebreide voorwaarden vind je hier)